Griekse ‘pareia-avond’ met de Vlaardingse auteur Wilma Hollander

Op donderdag 14 juli organiseert de Bibliotheek de Plataan van 20.00-22.00 uur een Griekse avond met de geboren en getogen Vlaardingse schrijfster Wilma Hollander. Sinds 2005 woont ze op het altijd groene Griekse schiereiland Pilion.

Om gelijk in Griekse sfeer te komen word je ontvangen met een Grieks drankje en muziek. Lijkt het je wat om een avondje in Wilma’s ‘pareia’ (=gezelschap) te vertoeven? Geef je dan op bij http://www.debibliotheekdeplataan.nl/.

Over Wilma Hollander
Op haar tiende kondigde Wilma al aan ooit een boek te zullen schrijven. Het duurde alleen even voor het er ook daadwerkelijk van kwam. Ze had het veel te druk met levenservaring opdoen, volgens haar een belangrijke factor om een goede schrijfster te kunnen zijn. In 1999 verscheen haar eerste romantische novelle. Sindsdien is ze niet meer opgehouden met schrijven. Vanuit Pilion schrijft ze momenteel haar romantische boeken op een met druivenranken overdekt terras, onder het toeziend oog van haar drie katten en een grote, onhandige, maar vreselijk lieve hond.

De lezing vindt plaats in de centrale bibliotheek aan de Waalstraat 100. Toegangskaartjes bedragen € 5,00 voor bibliotheekleden en € 7,00 voor niet-leden.