Gratis vakantie voor klanten Voedselbank

Op donderdag 16, vrijdag 17, donderdag 23 en vrijdag 24 maart delen vrijwilligers van Vlaardingen750 vouchers uit aan klanten van de Voedselbank. Met zo’n voucher kan een weekje in een bungalow of een weekend in een tent voor het hele gezin worden geboekt op de pop-up camping ExpoCamp.

Zo’n één op de acht gezinnen in Vlaardingen heeft een laag inkomen. De inflatie van de laatste tijd zorgt ervoor dat het steeds moeilijker is om de eindjes aan elkaar te knopen. Gezinnen die al langer een laag inkomen hebben, moeten steeds vaker de leuke dingen in het leven aan hen voorbij laten gaan. Ze kunnen het niet meer betalen. Er zijn ook gezinnen die klant moeten zijn bij de Vlaardingse voedselbank om dagelijks maaltijden op tafel te kunnen zetten. Omdat iets vieren pas écht een feest is als iedereen mee kan doen, doet Vlaardingen 750 voor die gezinnen iets extra’s.

ExpoCamp Vlaardingen is een pop-up camping aan de Krabbeplas in Vlaardingen vanwege de viering van 750 jaar stadsrechten in Vlaardingen. Van 22 april t/m 20 augustus kan op deze camping worden overnacht in lodges, een tipi, een pipowagen, of in een vintage bungalow. De accommodaties zijn gezellig ingericht en voorzien van robuuste bedden. Uiteraard is er netjes en schoon sanitair en kan er eten en drinken gekocht worden. Ook is er een uitgebreid programma met allerlei activiteiten op het gebied van gezondheid, beweging en natuur. Mensen kunnen ook een staplek voor hun eigen tent, vouwwagen of camper boeken.