Goedkope rijbewijskeuring

Voor senioren in Vlaardingen en omliggende gemeenten.

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor twee keer per maand (op zaterdag) terecht bij Marnix Fysiotherapie, Claudius Civilislaan 300. Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 085 – 48 83 616. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.goedkopekeuringen.nl. De artsen waarmee wordt samengewerkt, zijn aangesloten bij het ZorgDomein.

Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E75+ groot en C/D/E € 50,00.

Voordat u naar de keuring gaat, dient er een Gezondheidsverklaring te worden gekocht en deze is verkrijgbaar via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).

U beantwoordt de vragen en stuurt de Gezondheidsverklaring naar het CBR. Het kan een aantal weken duren voordat u de papieren, die de arts moet invullen, thuisgestuurd krijgt van het CBR (per post of via de mail). De verwerking en beoordeling door het CBR kan meerdere maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ruim van tevoren een afspraak te maken voor de keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.