Drive-in bioscoop bij Roelofarendsveen deze zomer. © Omroep West

Plannen ingediend voor een drive-in bioscoop bij de Koningin Wilhelminahaven

De Stichting KWartiermakers heeft vergevorderde plannen voor een drive-in bioscoop in Vlaardingen. Dat vertelde Guido de Jong van de stichting in Vlaardingen Vandaag.

“Lange tijd konden we geen vergunningen voor evenementen aanvragen, maar we hebben nu toch maar de aanvraag naar de gemeente gestuurd”, vertelde De Jong. Het plan is om in het gebied rond de Koningin Wilhelminahaven een drive-in bioscoop op te tuigen.

De Jong was in de uitzending te gast om te reageren op de plannen in het gebied. Die plannen werden deze maand gepresenteerd door het college van burgemeester en wethouders. De stichting KWartiermakers (met hoofdletters K en W van Koningin Wilhelminahaven) was nauw betrokken bij het opstellen van de gebiedsvisie voor de Rivierzone. “Het is een mooi plan waarin drie stadsdelen met elkaar verbonden gaan worden”, aldus De Jong.

Of er ruimte is voor een vervolg van het populaire Stadsstrand, is nog onduidelijk. “Het Stadsstrand is een tijdelijk iets”, vertelde De Jong. “We bekijken per jaar wat er mogelijk is.”