Franciscus lanceert podcast ‘Zorg van Generaties’

Al generaties lang verleent Franciscus Gasthuis & Vlietland zorg in de regio en deze zorg wil het ziekenhuis ook doorgeven aan komende generaties.

In een wereld die continu verandert beweegt Franciscus mee en bouwen de medewerkers aan de zorg van de toekomst. Samen met zorgpartners in de regio worden er innovatieve zorgconcepten ontwikkeld door digitalisering en vernieuwt Franciscus de locaties en medische technologie. Om de medewerkers, patiënten en bewoners in de regio mee te nemen in alle ontwikkelingen introduceert het ziekenhuis de podcast serie ‘Zorg van Generaties’.

Radiopresentator en verslaggever Peter van Drunen gaat in gesprek met de mensen die het topklinische opleidingsziekenhuis vormen. Vanaf deze week zijn de eerste 3 afleveringen te beluisteren via Spotify en te zien op YouTube.

De podcast ‘Zorg van Generaties’ start met 3 afleveringen waar Peter van Drunen in gesprek gaat met arts-onderzoeker Cardiologie Yaar Aga, Medisch microbioloog Peter de Man en kinderarts-neonatoloog Angelique Haringsma. In de zomer volgen er 3 afleveringen met cardioloog Sweder van de Poll, directeur locatievernieuwing Bert-Jan Grevink en mammachirurg Mirelle Bröker.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.franciscus.nl/podcast