Foto-expositie Geuzenmaand 2023

In De Windwijzer aan de Schiedamseweg 95 te Vlaardingen is tot en met 31 maart de foto-expositie ‘Kwetsbare vrijheid’ te zien.

Na een algemene oproep om foto’s in te sturen kwamen er vele reacties. Uit de 100 ingestuurde foto’s heeft de Vlaardingse kunstenares Beaty Czetó er 35 geselecteerd voor deze expositie. Stuk voor stuk beelden waarin de inzenders kwetsbare vrijheid zagen. Kwetsbare mensen vooral, waar dan ook ter wereld, maar ook kwetsbare natuur.

Er zijn werken te zien van Árpád Daradics, Francis J Franck, Jasha Garritsen, Frank Hazenberg, Manja Herstel, Inge Hoefnagel, Diederik Klomberg, Ramune van Moorsel, Esther Morren, Dick van Oosten, Willem Overtoom, Wiebe Pannekoek, Bálint Szombathy, Mirjam Terpstra, Bram Uil, Theo Werner en Rob van ’t Zelfde.

De werken hangen verdeeld over de Grote Zaal en de Kleine Zaal vooraan in De Windwijzer. De tentoonstelling is te bezichtigen van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 13.00 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag is De Windwijzer alleen geopend wanneer er activiteiten zijn.