Extra belastinginvuldag op 4 april

Wegens groot succes bieden de Sociaal Raadslieden van Minters een extra belastinginvuldag voor de aangifte van de inkomstenbelasting over 2022.

Zoals elk jaar organiseren de Sociaal Raadslieden van Minters voor inwoners uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam in maart speciale belastinginvuldagen. Dit jaar was er heel veel vraag naar deze hulp bij de belastingaangifte. Om toch zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen die moeite hebben met het invullen van hun belastingaangifte, is daarom besloten een extra invuldag op dinsdag 4 april te houden.

De invulhulp is op 4 april aanwezig op het Burgemeester van Lierplein 51 in Vlaardingen voor inwoners uit Vlaardingen, Maassluis en Schiedam. De invulhulp is uitsluitend bedoeld voor inwoners met een jaarinkomen tot € 39.000 (alleenstaanden) of € 49.000 (gezinnen) en die daarnaast geen inkomsten in box 3 hebben (spaargeld boven de vermogensvrijstelling of beleggingen). U kunt geen gebruik maken van de invulhulp als u inkomsten uit eigen bedrijf heeft (bijvoorbeeld als zzp´er).  

Wilt u van de invulhulp gebruik maken? Klik op deze link https://minters.nl/afsprakentool-belastinginvuldagen/ om een afspraak te plannen.

N.B.: Om (digitaal) belastingaangifte te doen, heeft u een eigen DigiD nodig. Heeft u nog geen DigiD? Vraag die dan tijdig aan. Vergeet niet om uw DigiD ook te activeren. Aanvragen van uw DigiD kan eenvoudig via de website www.digid.nl.

Mocht het niet lukken om digitaal een afspraak te maken, dan kunt u op werkdagen uitsluitend tussen 14.00 uur en 16.00 uur telefonisch een afspraak maken via 010 – 435 1022.