Eerst hulp bij een hoge energierekening

De energieprijzen rijzen de pan uit! Wat kunt u zelf doen om te zorgen dat uw energierekening betaalbaar blijft? Of u nu een koopwoning of een huurwoning heeft, voor iedereen zijn er stappen om te zetten. Zo zorgt u niet alleen voor een lagere energierekening, maar draagt u ook nog eens bij aan een duurzamere wereld.

Op een speciale pagina op de site van de gemeente treft u een aantal suggesties aan. Uiteraard de 1.300 euro energietoeslag voor huishoudens die minder verdienen dan 120% van de bijstandsnorm. Voorts tips om zuiniger met energie om te gaan. Ook wordt een aantal kleine en grote ingrepen genoemd. Daarnaast wordt de mogelijkheid beschreven om zelf energie op te wekken en staan er diverse links naar landelijke websites voor meer informatie. Tot slot wordt de mogelijkheid geboden om energiecoach te worden en zo anderen te helpen.

Bron: https://www.vlaardingen.nl/Onderwerpen/Openbare_ruimte_en_duurzaamheid/Duurzaamheid/Eerste_hulp_bij_een_hoge_energierekening?utm_source=Rx.Front&utm_medium=redirect&utm_campaign=hulpmetenergie.