Dwalen in het Duister met bureau Speurneus en het verdwenen boek

De allerspannendste speurtocht in het Klauterwoud in de Broekpolder, vrijdag 13 januari, starttijden vanaf 18.00 uur tot 20.00 uur.

In de oude natuur-bibliotheek van het Klauterwoud is iets verschrikkelijks gebeurd! Het oude grote boek is verdwenen! Help jij bureau SPEURNEUS om het verdwenen boek en de dader te vinden?

Meld je aan als SPEURNEUS voor de spannende speurtocht door het donkere Klauterwoud in de Broekpolder in Vlaardingen en ga op zoek naar aanwijzingen. Zorg voor een goede zaklamp en zet je speurneus maar op!

De speurtocht is 1,6 kilometer lang en je komt onderweg posten tegen waar je een activiteit kunt doen om zo meer aanwijzingen te krijgen wat er met het verdwenen boek gebeurd is. De route is rolstoelvriendelijk, maar het kan hier en daar wel wat modderig zijn. De speurtocht duurt ongeveer een uurtje.

Er wordt gestart op verschillende tijden. Kaartjes zijn te verkrijgen via ticketsite Eventbrite en kosten € 4,00 per deelnemend kind exclusief administratiekosten via https://tickets-dwalen-in-het-duister-2023.eventbrite.nl Lees er alles over op https://www.broekpolder-vlaardingen.nl