Don’t Shut Me Down van ABBA is deze maand (september) Maandagavond Tipplaat

De hoogste nieuwe binnenkomer van de Maandagavond Show Top 15 is bekend: Don’t Shut Me Down van ABBA. Het is daarmee de 36e Tipplaat van de Maandagavond Show, die je de hele maand in elke uitzending van het programma hoort.

Het was 26 Augustus en een nieuwe ABBA website werd gelanceerd. ABBAVoyage.com. Je kon je inschrijven voor een nieuwsbrief waaruit bleek dat op 2 september iets nieuws zou komen. Dat nieuwe bleek een album aankondiging te zijn voor 5 november, een concertreeks met ABBAtars (virtuele versies van ABBA)  en 2 nieuwe singles op een dubbele A-kant. Sinds die 2 september is er geen dag geweest dat ik (Mark Verwiel) Don’t Shut Me Down niet heb geluisterd. Het is puur ABBA, alsof de tijd stil heeft gestaan en er geen 39 jaar tussen de laatste single en dit nummer hebben gezeten. Oprecht een tipplaat, die voor de vaste luisteraar vast niet als verrassing komt.

De Maandagavond Show, gepresenteerd door Mark Verwiel, hoor je iedere maandag van 19.00 tot 21.00 uur op Omroep Vlaardingen.