De piste is geopend: Zomer met Bassie & Adriaan in Museum Vlaardingen

Activiteitenprogramma met circusworkshops, stadsrondleidingen en fotomomenten

De tentoonstelling Bassie & Adriaan. Een schat aan herinneringen is nog steeds te bezoeken in Museum Vlaardingen. Rond de tentoonstelling organiseert het museum deze zomervakantie diverse leuke activiteiten voor jong en oud.

Circusworkshops
Kinderen tussen 5 en 12 jaar zijn van harte welkom bij de speciale Bassie & Adriaan Circusworkshops. De kinderen leren allerlei leuke circustrucjes, zoals jongleren, diabolo-en, ballopen en koorddansen. Aan het eind van de middag volgt zelfs een echte voorstelling in de theaterzaal van het museum.  De workshops worden gegeven door deskundige circusartiesten van circus Hannes en zijn op 28 juli, 11 en 25 augustus om 13.00 uur. De kosten zijn € 5,- per kind, onder begeleiding van 1 betalende volwassene (inclusief 1 kopje koffie of thee en limonade). Reserveren is noodzakelijk.

Rondleiding langs de B&A opnamelocaties in Vlaardingen
Zoals iedereen wel weet zijn Bassie & Adriaan onlosmakelijk verbonden met Vlaardingen. De broers Bas en Aad van Toor zijn in de haringstad opgegroeid en veel van de scenes van de bekende tv-series zijn opgenomen op locaties in Vlaardingen. Speciaal voor de tentoonstelling is er een film gemaakt over de Vlaardingse opnamelocaties. De maker van deze film neemt je tijdens deze stadstour mee door de stad en laat je de opnamelocaties zien die je (her)kent van tv.  Onderweg hoor je leuke weetjes en nog niet eerder vertelde anekdotes.
De stadswandeling is op 31 juli, 14 en 28 augustus om 11.00 en 14.00 uur en is geschikt voor alle leeftijden. De kosten zijn € 2,50 per persoon. Vertrek vanaf Museum Vlaardingen. In verband met de coronamaatregelen zijn de groepen beperkt dus reserveren is noodzakelijk.

Op de foto
Op verschillende dagen in de zomermaanden zal de bekende Bassie & Adriaan rancho of de Bassie & Adriaan caravan geparkeerd staan voor het museum. Combineer je bezoek aan het museum met een leuke foto met deze beroemde voertuigen. Hou de Facebookpagina van Museum Vlaardingen in de gaten om te zien op welke dagen de rancho of de caravan er zal zijn.

Voor info en reserveren:
info@museumvlaardingen.nl
010-4348722
www.museumvlaardingen.nl
facebook.com/museumvlaardingen