De Hofnar in Vlaardingen gaat verder onder een nieuwe naam

De Hofnar in Vlaardingen gaat verder onder een andere naam: het Hart van Vlaardingen. De naamswijziging werd zondagmiddag bescheiden gevierd met een afhaalservice voor oliebollen en warme dranken.

De horecazaak heeft de afgelopen weken een grondige verbouwing ondergaan. Het interieur is volledig vernieuwd. De zaak is onderdeel van de horecaketen van de Rotterdamse ondernemer Herman Hell, die onder meer ook eigenaar is van het Zalmhuis en het NRC in het centrum van Rotterdam.

Op de locatie van de horecazaak op de hoek van het Liesveldviaduct en de Hoogstraat was vroeger het Oud Hollandsch Koffiehuis gevestigd. De laatste jaren stond het bekend als De Hofnar. De focus lag jarenlang op een divers aanbod, variërend van koffie tot avondeten. In de weekenden ging de muziek regelmatig een stuk harder en lag de focus op uitgaan. Dat maakte de zaak ook zeer populair bij jongeren.

Maandag 28 december tussen 17.00 en 18.00 uur is eigenaar Herman Hell te gast bij Vlaardingen Vandaag om meer te vertellen over de veranderingen in de zaak en meer details te geven over het nieuwe concept.