Country Behind The Dykes met onder andere Danny Vera, Rodney Crowell en Chris Hillman

Muzikant Danny Vera uit Middelburg is de laatste jaren erg populair in ons land. Dik verdiend, want hij is al meer dan twintig jaar bezig in de muziek. In Country Behind The Dykes van zaterdag 5 december verzorgt hij halverwege het programma het ‘een-tweetje’, met twee al iets oudere nummers.

De ‘aftrap’ is voor rekening van Rodney Crowell. Daarna zijn onder andere te horen The Lovell Sisters met hun prachtige samenzang, Reto Burrell (Americana uit Zwitserland), muziek uit Texas van Wade Bowen, Mark Stuart, Rob Baird en de band Cooder Graw. Daarnaast een mooi nummer van countryveteraan Chris Hillman. De Canadese Romi Mayes (foto) sluit het programma af.

Wederom enkele bekende en minder bekende namen in het programma, dus genoeg te genieten en ontdekken voor de liefhebber van country en aanverwante muziek!

Country Behind The Dykes, iedere zaterdagochtend van 11.00 tot 12 .00 uur live bij Omroep Vlaardingen; te beluisteren via FM 107.8 (regio Vlaardingen); DAB+ kanaal 9b of via www.omroepvlaardingen.nl.