Coronamaatregelen versoepeld

College roept op om lokaal te blijven kopen

Na een hele lange tijd van onzekerheid over maatregelen rondom corona gaat alles nu langzaam weer richting normaal. Er zijn geen beperkingen meer voor het thuis ontmoeten van mensen, er mag weer gereisd worden en je kunt ook je collega’s weer wat vaker ontmoeten op kantoor.

Eind deze week worden de openingstijden verruimd, zijn er in sommige gevallen geen mondkapjes meer nodig en je hoeft minder lang in quarantaine. En dan volgen er volgende week nog meer versoepelingen!

Goed nieuws, ook wat betreft het college van B en W van Vlaardingen. Wel roepen zij iedereen op om nog steeds zoveel mogelijk lokaal te kopen. Onze ondernemers hebben zware tijden achter de rug, en dat is niet meteen opgelost. Winkel dus in Vlaardingen, en wil je een lekker hapje eten of wat drinken met vrienden? Doe dat in één van onze fantastische horecagelegenheden. Koop lokaal, ook nu!

Ondanks de versoepelingen blijft het belangrijk je te laten testen bij klachten, en je te laten vaccineren als je dat wilt. Ook dat kan gelukkig nog steeds lokaal. Bij de testlocatie in de Rehobothkerk kun je op werkdagen zonder afspraak terecht voor een test. Op dinsdagen kun je je laten vaccineren in wijkcentrum West aan de Telderstraat. Ook hier kun je terecht zonder afspraak.