Foto: Rijkswaterstaat

Collegetour over afzinken tunneldelen Blankenburgverbinding

8 maart Stadgehoorzaal Vlaardingen / 14 maart De Ontmoeting Rozenburg.

Eind maart wordt het eerste tunneldeel van de Maasdeltatunnel afgezonken naar de bodem van het Scheur. Op 8 en 14 maart organiseert Rijkswaterstaat samen met bouwcombinatie BAAK twee collegetours over de bouw en aanleg van de Maasdeltatunnel. Specialisten van BAAK, Rijkswaterstaat en het Havenbedrijf Rotterdam staan uitgebreid stil bij hoe deze operatie precies in zijn werk gaat en vertellen over wat er allemaal bij komt kijken.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via https://www.blankenburgverbinding.nl/nieuws/2410787.aspx aanmelden voor deze speciale edities van de collegetour op 8 maart in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen, of op 14 maart in muziektheater De Ontmoeting in Rozenburg. De deuren gaan om 19.00 uur open. De collegetour begint om 19.30 uur en duurt tot 20.45 uur. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten en een drankje te drinken.

De Blankenburgverbinding is de nieuwe snelweg A24 tussen de A20 bij Vlaardingen en de A15 bij Rozenburg. Het afzinken van de tunneldelen van de Maasdeltatunnel is een belangrijke stap in het voltooien van de Blankenburgverbinding.