CDA zet mantelzorgers in het zonnetje

Het CDA Vlaardingen heeft veel waardering voor mannen en vrouwen die een ziek gezins- of familielid, of andere bekende verzorgt.

Mantelzorgers voelen zich verantwoordelijk voor de zieke en de zorg die zij geven vraagt vaak veel van hen. Op 10 november staan mantelzorgers centraal tijdens de Dag van de Mantelzorg. Om deze kanjers in het zonnetje te zetten, verloot het CDA Vlaardingen ook dit jaar weer 10 waardebonnen voor een high tea voor twee personen.

Lang niet alle mantelzorgers zijn in beeld. Daarom vraagt het CDA om mantelzorgers op te geven. Kent u een mantelzorger? Stuur dan voor woensdag 9 november een e-mail naar cda.vlaardingen@gmail.com. Het CDA Vlaardingen neemt dan contact met u op. Onder de opgegeven mantelzorgers worden de high tea-bonnen verloot die kunnen worden ingewisseld bij Veerplein18. Deze zullen op de Dag van de Mantelzorg persoonlijk worden uitgereikt aan de gelukkigen.

Op vrijdag 4 november om 17.00 uur licht het CDA in de persoon van Lydia van Meel de oproep toe. Zij doet dit in het programma Vlaardingen Vandaag.