Boek-aan-Huis

Als je graag leest, maar (tijdelijk) niet zelf naar de bibliotheek kunt komen, dan is de “Boek-aan-Huis service” iets voor jou.

Met een basisabonnement van de bieb is het mogelijk je voor deze service aan te melden. Pak de telefoon (gegevens zie onder) en vraag of het mogelijk is dat je voor Boek-aan-Huis in aanmerking komt. Zo ja, dan maak je kenbaar wat voor boeken je graag leest. Eens in de drie weken komt een vrijwilliger van de bibliotheek bij je langs en brengt de nieuwe boeken en neemt de oude mee terug.

Wist je dat veel boeken zijn uitgegeven in een grote letteruitgave of als luisterboek? De bibliotheek heeft een ruime keuze. Je kunt ook kennismaken met boeken, kranten en tijdschriften in gesproken vorm en informatie krijgen over vergrotende leeshulpmiddelen.

Meer weten? Neem contact op met de Bibliotheek Vlaardingen, Waalstraat 100, 3131 CS Vlaardingen, Corine Bruggeman telefoon: 085-043 67 41, of via e-mail cbruggeman@debibliotheekdeplataan.nl

Klik hier als je je wilt aanmelden voor de nieuwsbrief van de bibliotheek: https://www.debibliotheekdeplataan.nl/nieuwsbrief.html.