Binnenkort is het weer Jozefdag op de St.-Jozefmavo

Elk jaar weer bruist de St-Jozefmavo op deze dag van allerlei creativiteit en activiteiten en…natuurlijk is het allemaal voor het goede doel!

De Jozefdag is een jaarlijks terugkerende goede-doelen-dag op de St.-Jozefmavo. Op deze dag zamelen leerlingen en medewerkers geld in voor zusterschool St. Josephs secondary girls’ school in Kakrigu in Kenia.

Dit jaar vindt deze dag plaats op 16 maart. ’s Ochtends zijn er voor de leerlingen allerlei workshops, waaronder een workshop bij Omroep Vlaardingen. ’s Middags is er een levendige en gezellige markt, die voor iedereen toegankelijk is. Al het ingezamelde geld gaat rechtstreeks naar Kenia.

Over welke workshops gaat het, welke producten zijn er te koop en waar komen die producten vandaan? En die zusterschool, wat is dat voor een school en waaraan zal het geld besteed worden? Isa Witvliet, onderwijsassistent -en dit jaar medeorganisator van de Jozefdag- zal op woensdag 15 februari samen met twee leerlingen in het programma Vlaardingen Vandaag op deze en andere vragen ingaan.