Ben Kinds en Mark Zomervrucht dit weekend te gast bij Waterwegsport

Omroep Vlaardingen zendt dit weekend acht uur Waterwegsport uit; zaterdag en zondag van 14.00 tot 18.00 uur. De actualiteit wordt gevolgd, zoals het betaalde voetbal, maar ook het NK Allround-schaatsen in Heerenveen. Daarnaast zijn er verschillende gesprekken met sporters, bestuurders, trainers en andere betrokkenen in de sportwereld, die zowel lokaal als regionaal actief zijn.

Op de agenda voor zaterdag gesprekken met: Ben Kinds (interim-hoofdtrainer FC Dordrecht), Hakim Salem (bondscoach basketbal-dames), Manfred Dekkers (technische zaken voetbalvereniging Smitshoek). Daarnaast is er een item over zitvolleybal (met coach Hong Zhao en speelster Renske den Haan) en in het laatste uur een gesprek met Mark Zomervrucht (assistent-trainer DVO’32).

Ook de zondag is aardig gevuld. Die dag onder anderen Erik Schoormans van Gaaf Verhuur; met hem spreken we over de relatie tot sport en de evenementenbranche. In de rubriek ‘de Buitenstaander’ dit keer RHS (Rijnmond Hoogvliet Sport-trainer Rody van Hemert. In het tweede uur weer eens een gast in de studio, namelijk Ronald Vervoort (huisarts; manuele geneeskunde). Tijdens het interview komt het aspect bewegen naar voren. Vervoort, zelf fervent sporter, nam in 1980 deel aan de Olympische Spelen in Moskou. Discipline: roeien.

De onderwerpen voor de laatste twee zondaguren zijn nog ongewis, maar wel zeker is dat er een (telefonisch) gesprek is in de rubriek: ‘De appel valt wel ver van de….’).

Kortom: genoeg onderwerpen, genoeg diversiteit, ook bij Waterwegsport dit weekend.

(foto: –archief Gerard S. Verver)