Ballet en dans bij KADE40

Na 17 jaar, met grote passie en oog voor talent in Schiedam, staan alle dansdocenten nu klaar om Vlaardingen te betreden.

Met de expansie richting Vlaardingen wil Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen haar publiek verbreden en iedereen in de regio Schiedam en Vlaardingen aan het dansen krijgen. Vanaf het nieuwe jaar doet de dansschool haar intrede in KADE40 aan de Vlaardingse Westhavenkade.

Op woensdagen en zaterdagen zal de dansschool starten met danslessen aan kinderen vanaf 1,5 jaar tot en met 15 jaar in verschillende dansstijlen. Mocht dit een succes zijn, zal de dansschool verder uitbreiden met diverse leeftijden. “We hebben onwijs veel zin om alle kinderen aan het dansen te krijgen in Vlaardingen. Op dit moment bereiken wij al een groot deel van Vlaardingen door onze locatie bij Sportpark Willem-Alexander in Schiedam Noord. Maar we kregen steeds meer vragen vanuit onze leerlingen of wij ook een dependance in Vlaardingen Centrum zouden starten. De stap om richting Vlaardingen Centrum te gaan is voor ons dan ook een logisch gevolg.” aldus eigenaresse Rowana Wolff-Koffijberg.

Bij Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen kun je een gratis proefles doen in een van de dansstijlen. Op de website is het rooster terug te vinden. Op zaterdag 14 januari houdt Ballet- en Dansstudio Schiedam een open dag bij KADE40. Vanaf 13.00 uur is iedereen welkom voor verschillende workshops, optredens en andere activiteiten. Meer informatie https://www.kade40.nl/.