Allerlaatste Talk of the Town

Op vrijdagavond 1 oktober vindt (voorlopig) de allerlaatste Talk of the Town plaats in de Grote Zaal van de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Het is de laatste editie van redacteuren Sophieke Thurmer en Jonne Robberegt en presentator Tjerk van der Ende. Ondanks deze sentimentele lading, ligt de focus in de laatste editie op de toekomst.

Wat geef je mee aan de stad? Deze vraag staat min of meer centraal in deze laatste editie. Prominente ‘vrienden van de show’ laten ieder op eigen wijze weten wat ze mee willen geven aan Vlaardingen voor de nabije toekomst.

Politiek vervult altijd een belangrijke rol in het programma van Talk of the Town. Dus ook politiek gezien wordt er vooruit gekeken. Dat gebeurt via een verdiepend gesprek met de nieuwe burgemeester Bert Wijbenga-van Nieuwenhuizen. Dit gesprek moet duidelijk maken op welke wijze hij zijn taak zal gaan vervullen. Verder is de rest van het college – de vier overgebleven wethouders – te gast. Daarmee spelen we politieke spelletjes. De laatste kruk wordt bezet door PvdA-raadslid Nel Versteeg.

Verder live muziek van andere ‘vrienden van de show’ CC Grand. Ook de vaste column van Dappere Britt is er weer bij, net als een gloednieuwe test.