over omroep vlaardingen

Deze week op televisie Omroep Vlaardingen

Omroep Vlaardingen TV zendt 24 uur per dag nieuws, sport en de uit-agenda uit. Deze worden afgewisseld met verschillende televisiereportages. Benieuwd welke reportages er worden uitgezonden? Dat vindt u hier! 1. Oud Vlaardingen 't Groen 2. Schapenweide Hofsingel 3. Vlaardings Glorie LIVE


ad1. De filmploeg van oud Vlaardingen gaat op weg naar de historie van het Groen van Prinsterer.  Langs de lokaties waar deze oudste Vlaardingse school ooit begonnen is. Jan van Hemert en Bram Keizerwaard lichten veel van de feiten toe. 

ad 2.  In 't Hof is al meer dan 75 jaar een dierenweide. Veel Vlaardingers, van jong tot oud, genieten van de geitjes, schapen en vogels die er wonen. Het beheer van de dierenweide was lange tijd in handen van de gemeente Vlaardingen, maar door bezuinigingen dreigde de dierenweide te verdwijnen. Een aantal bewoners heeft het initiatief genomen om te zoeken naar een mogelijkheid om de dierenweide te behouden  Op woensdag 1 april nam de vereniging Dierenweide Het Hof het beheer en de verzorging van de dieren over.

ad 3.  Vanaf 10 april is de tweede aflevering te zien van de TV serie "Vlaardings Glorie LIVE". Met deze week de Vlaardingse band Latszo

Een goed gevuld muziekcafé de Hommel is het decor voor de opnamen van dit nieuwe 5 delige programma 'Vlaardingse Glorie Live'. Vlaardingse muzikanten worden in de schijnwerpers gezet en het hemd van het lijf gevraagd.