Nieuws

Sportuitslagen 20 en 21 mei 2017

door Peter Spek

Voetbal: Bekerfinale: Victoria ‘04(zat) – SSV(zon) 0-4 Na-competitie: Duno – CION 1-2. RKDES – Victoria ‘04(zon) 1-0 Korfbal: SC Twist – VZOD 19-16 SC Twist kampioen. Handbal: Vrouwen: Atomium ’61 – SC Twist 17-23. Hockey: Vrouwen: Rijswijk – Pollux 2-0 Mannen: Pollux – Klein Zwitserland 0-7. Honkbal Saints – Holy/Gophers 16-5. Tennis: Vrouwen: Holy – C.C.1 1-5 Atletiek: Loek van Zevenbergen 100 meter 10.63 Nieuw clubrecord, polsstokhoogspringen 4.70 meter, nieuw clubrecord, 400 meter 48.92 seconden, Robin Hassing speerwerpen 37.03 meten, nieuw persoonlijk record. Nederlandse kampioenschappen voor atleten met een verstandelijkebeperking. Armin Boulakhras 100 meter 12.60 seconden 3e plaats. Verspringen 5.37 meter 3e plaats. Sportberichten kunnen gezonden worden naar Peter Spek: email: peter@omroepvlaardingen.nl of mobiel: 06-39438850.

 

 

 

 

Knuffelplaat week 21: Miley Cyrus - Malibu

door Vincent Pronk

Donatie van Raet voor Argos Mobiel

door Peter Spek

Argos Mobiel heeft donatie ontvangen van € 1.250,-- van Raet. Dankzij deze donatie kan Argos Mobiel eenzame ouderen op weg blijven helpen. Els van der Zalm van Raet reikte de donatie uit aan Karin Hersbach van Argos Zorggroep  en Srdjan Karalic, hoofdchauffeur Argos Mobiel. Raet ondersteunt Argos Mobiel van harte: "Argos Mobiel is een fantastisch concept en helpt ouderen mobiel te blijven. Dat dragen wij graag een warm hart toe en daarom doen wij mee aan het sponsorplan van Argos Mobiel. "

Argos Zorggroep aan de start van de Roparun

door Peter Spek

Na vele groepstrainingen, inzamelingsacties en voorbereidingen, staat het Roparunteam 34 van Argos Zorggroep klaar voor de start van de Roparun, die van 3 tot en met 5 juni wordt gehouden. Argos Zorggroep deed in 2014 voor het eerst mee met de Roparun. Sinds dien is elk jaar een mooi geldbedrag opgehaald en gedoneerd aan de Stichting Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen in teamverband een sportieve prestatie leveren om geld op te halen voor mensen met kanker.

Scholier gewond bij aanrijding

door Micha Ingenkamp

Een scholier is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat hij op zijn fiets werd aangereden door een auto op de Zwanensingel in Vlaardingen. De jongen wilde de Zwanensingel oversteken maar zag de auto die vanaf de Laan van Bol'es Schiedam kwam te laat. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse, de jongen had behoorlijk last van zijn arm. De politie heeft een verklaring van de chauffeur opgenomen voor verdere afhandeling van het ongeval. Bron: Vlaardingen24

Auto in brand gestaan

door Micha Ingenkamp

In Vlaardingen heeft afgelopen nacht een auto in brand gestaan. Rond half twee werd vuur gezien nabij de Spoorsingel. De brandweer was snel ter plaatse en kon zo voorkomen dat de brand over sloeg naar een tweede auto. De felle brand heeft veel schade veroorzaakt. De politie zal onderzoek doen naar de brand. Hierin zal brandstichting niet worden uitgesloten. Bron: Vlaardingen24

Anita Witzier te zien in Franciscus Gasthuis

door Peter Spek

Op maandag 29 mei is Anita Witzier in haar nieuwe tv serie Anita wordt Opgenomen te zien in Franciscus Gasthuis. In de nieuwe tv serie van KRO-NCRV gaat Anita Witzier op zoek naar de mens achter de zorgverlener. Ze stak zich in het verpleegstersuniform en draaide mee in het team van zorgprofessionals dat patiënten met obesitas behandelt en begeleidt. Wat haar vooral trof is de motivatie van artsen om maagverkleiningsoperaties uit te voeren. De uitzending is te zien op NPO1 om 22.10 uur.

Politie zoekt woningovervaller Schiedamseweg

door Micha Ingenkamp

Een 66-jarige bewoner van de Schiedamseweg stond op zondag 7 mei om 14:15 uur in zijn tuin toen er plotseling een man achter hem stond. De bewoner schrok en rende naar binnen omdat hij het niet vertrouwde. Helaas wist de overvaller de woning binnen te dringen en het slachtoffer naar de grond te duwen. De overvaller ging er met de portemonnee van de bewoner vandoor. Bron: Vlaardingen24

Programma na-competitie voor CION

door Peter Spek

Voor de na-competitie speelt CION op 20 mei in  Den Haag tegen DUNO. Een week later, op 27 mei is in Vlaardingen Rohda '76 de tegenstander en de reeks wordt, voor een plaats in de derde klasse in de Broekpolder afgesloten op zaterdag 3 juni met de wedstrijd tegen Zwarte Pijl.

Moeizaam seizoen voor tennissers van Holy

door Peter Spek

Met pas één overwinning maken de tennissers van Holy een matig seizoen door in de eerste klasse. In en tegen Oostvoorne werd met 4-1 verloren. Eerder dit seizoen verloor het team bestaande uit Tristan van der Haar, Ge Janszen, Lennard van Eijsden, Yoerie van Keulen en Koen Meerman van BTV ‘68, De Hartel en de Kooistee. Tegen Menheerse werd de eerste overwinning geboekt. Het vrouwenteam speelde 3-3 gelijk tegen Papendrecht en neemt een gedeelde tweede plaats in op de ranglijst.

 

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Zoeken