Nieuws

Gewonde na explosie op schip

door Micha Ingenkamp

Op een schip aan het Tankhoofd op de Vondelingenplaat in Rotterdam heeft donderdagmiddag een explosie plaatsgevonden. Een steekvlam van enkele tientallen meters was daarna te zien. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en schaalde op naar Grote Brand. Een bemanningslid raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De steekvlam en de rookwolken waren aan de overkant van de Nieuwe Maas in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam goed te zien. Over de oorzaak van de explosie is nog niks bekend. Bron: Vlaardingen24

Foto's: Giedus Sebrechts

oktober special dok 99

door Magda van Beveren

De gehele maand oktober is er een all in by dok 99. Dat wil zeggen steengrill en bowlen en drankjes vanaf € 39.50 per persoon, wel vooraf even reserveren.

Expositie Zonnehuis

door Magda van Beveren

Tot en met 23 oktober is er een expositie in het Zonnehuis van 10.00 - 20.00 uur aan de Dillenburgsingel 5 te Vlaardingen

Halloween Holy

door Magda van Beveren

Op 21 oktober Halloweenfeest op de bouwplaats vanaf 19.15 uur en uiteraard is dit gratis.

Bouwspeelplaats Holy

door Magda van Beveren

Tot en met 20 oktober kan de jeugd van 10 tot 4 uur een hut/fort of kasteel bouwen, of meedoen aan andere activiteiten. En voor de kleintjes is er genoeg te doen op de speelweide.

Stealers

door Magda van Beveren

Op 21 oktober Stealers in de Grauuwe Hengst aan de Lange Haven te Schiedam toegang gratis.

Los rancheros & The Hungry Hearts

door Magda van Beveren

Op 21 oktober in de Kofa aan de zomerstraat te Vlaardingen vanaf 21.00 uur Los Rancherod & The Hungry Hearts toegang gratis.

D.J. in D'oude Stoep

door Magda van Beveren

20 en 21 oktober draait er een d.j. in eetcafe dóude stoep vanaf 22.30 uur entree gratis.

Bingo against cancer

door Magda van Beveren

Op 20 oktober bingo against cancer in het partycentrum Prikkewater te Vlaardingen. Start om 19.00 uur en de kosten hiervan € 25.00.

Jordan Matthew Young

door Magda van Beveren

Southern blues muziek van Jordan Matthew Young op 19 oktober in het podium cafe De Grauuwe Hengst om 22.30 uur aan de Lange Haven te Schiedam, entree gratis.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Zoeken

Kijk live naar Omroep Vlaardingen